Onrush se inspiruje i ve Street Fighteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Onrush se inspiruje i ve Street Fighteru

Onrush se inspiruje i ve Street Fighteru

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 3. 2018 10:43
Reklama

Divokých arkádových závodů je jako šafránu, bývalí Evolution Studios však nyní pod hlavičkou Codemasters připravují titul Onrush. V něm chtějí zužitkovat své zkušenosti z vývoje série Motorstorm nebo na dlouhou dobu jediných exkluzivních závodů pro PlayStation 4 – DriveClub. V rozhovoru pro Wccftech se o hře rozpovídal šéf vývoje Paul Rustchynsky.

Ten uvedl, že Onrush si klade za cíl předložit hráčům akční zábavu, kterou znají z klasických arkádových titulů. Zmínil, že studio má 19 let zkušeností s vývojem her a vše, co se vývojáři naučili, se vždy snažili aplikovat do budoucích projektů. Jednoznačným vlivem pro Onrush je samozřejmě Motorstorm, ale naleznete tu i prvky DriveClubu, ať už jde o rychlé načítání nebo snadnou uchopitelnost ovládání či plánovanou podporu hry po vydání.

Rustchynsky ale upozorňuje i na nečekaný vliv žánru bojovek, konkrétně Street Fighteru. Říká, že i v Onrush zažijete plynulé souboje a možnost rychle oplatit protivníkovi porážku, když se vám v prvním kole příliš nevedlo. Co se týče slibované podpory po vydání, hra má být pravidelně udržována bezplatnými aktualizacemi, které přinesou nové možnosti úprav vozidel, jezdců a tak dále.

PC verze hry se oproti té konzolové opozdí, je to ale údajně z důvodu snahy vytěžit možnosti moderního hardware na maximum. Hra samozřejmě podpoří i posílené verze konzolí, verze pro Xbox One X má nabídnout vyšší kvalitu textur a počet pixelů. Hra podporuje i technologii HDR. Bohužel ve studiu zatím neuvažují o portu pro Switch. Dobrou zprávou je, že bychom se neměli dočkat žádných mikrotransakcí, minimálně ne při vydání hry.

Onrush vychází 5. června na PS4 a Xbox One, PC verze pak snad do konce letošního roku. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama