Runner3 zná své datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Runner3 zná své datum vydání

Runner3 zná své datum vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 3. 2018 12:34
Reklama

Další přírůstek do běžecké série Bit.Trip nese zjednodušený název Runner3 a od vydavatele Nicalis se aktuálně dozvídáme o tom, že tento svižný projekt dorazí na PC i na Nintendo Switch už ve druhé polovině května.

Původně přitom měla hra na Switch dorazit ještě před koncem minulého roku, nakonec se tomu tak ovšem stane až 22. května, k čemuž se vás již pokouší nalákat přiložená upoutávka. Ta mimo jiné avizuje také příchod fyzických kopií hry, ke kterým bude přibalená ukázka soundtracku, barevný manuál ke hře i drobná figurka hlavního běžce jménem CommanderVideo. Tato nabídka by měla platit minimálně v případě verze pro Switch, detaily o statních platformách prý budou následovat a zřejmě by se tak mohli dočkat i majitelé zařízení ostatních.

Jinak ale hratelnost zůstává zřejmě identická a opět tedy půjde o plošinovku, v níž budou hrát prim rychlé reflexy hráče a narůstající tempo a rytmus hry. Navrch se hráči dočkají živějšího prostředí, dynamické kamery, vozidel, vedlejších úkolů, obchodu s předměty, dodatečnými postavami i pohyby a dalších větších či menších novinek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama