W40.000: Inquisitor - Martyr vyjde v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka W40.000: Inquisitor - Martyr vyjde v květnu

W40.000: Inquisitor - Martyr vyjde v květnu

David Plecháček

David Plecháček

16. 3. 2018 12:03
Reklama

O nebývale bohatém světě Warhammeru svědčí, kolik her v něm vlastně vychází. Z velkého počtu ale pak logicky ne všechny dosahují zaznamenáníhodných kvalit. Některé tituly zkrátka neustojí pohled tváří v tvář vlastním ambicím. Vzpomeňme například na nedávný Space Hulk: Deathwing. Podobně ambiciózně zní i Inquisitor – Martyr.

Jeho cesta započala v předběžném přístupu. V něm je novinka studia NeocoreGames od loňského léta. Za tu dobu stačila získat „spíše kladná“ hodnocení, která se pohybují okolo sedmdesáti procent. To zmiňujeme především proto, abychom si dopředu ujasnili, že se o futuristický Martyr vyplatí zajímat. Na rozdíl od Deathwingu se ale nejedná o střílečku, ánžto o klasické akční RPG.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr tak přestavuje několik tříd inkvizitorů, kteří plní vůli Císaře i v těch nejtemnějších oblastech impéria. Hra by měla nabízet otevřené až sandboxové prostředí s persistentním světem a širokou paletou misí a tuhý taktický soubojový systém. To vše už můžete v nějaké podobě testovat půl roku, nově nám ale vývojáři posílají jasný vzkaz: „Jsme hotoví.“

NeocoreGames přinášejí datum vydání, které je stanoveno na 11. května. Jak už to tak bývá, spolu s tím se do světa vypustil i trailer, který výše zmíněné názorně představuje. Nad rámec toho, co v něm uvidíte, dodáme, že Martyr můžete hrát i v kooperaci. Hra kromě Steamu vyjde i na konzolích, jmenovitě na Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama