Koperativní Earthfall vyjde i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koperativní Earthfall vyjde i na konzolích

Koperativní Earthfall vyjde i na konzolích

David Plecháček

David Plecháček

15. 3. 2018 14:16
Reklama

Hry s předběžným přístupem musí setsakramentsky zazářit, abychom je v záplavě podobných her rozlišily. Earthfallu se to nepodařilo. Na druhou stranu musíme přiznat, že hráči, kteří jej nalezli a okusili ho, jsou zjevně spokojení. Ačkoliv je kooperativní střílečka v early accessu necelý rok, sbírá pěkná hodnocení. A tak se autoři rozhodli, že jen u počítače nezůstanou.

Studio sídlící v americkém Seattlu dnes přišli s oznámením, že jejich novinka v den opuštění předběžného přístupu vyjde v plné verzi na Xboxu One a PlayStationu 4. Tím se dosah hry pochopitelně navýší. Earthfall sice nepřináší nějak převratně zajímavou herní náplň, ostatně sází na kooperaci a střílení všeho, co se kolem vás hýbe, ale to, co dělá, dělá podle všeho dobře.

Navíc futuristických kooperativních akcí zase tolik nevychází. Cílem je přežít mimozemskou invazi, k čemuž vám pomůže jen dobrá spolupráci s parťáky. Pokud je ale nemáte, můžete využít kolegy s umělou inteligencí.

Určitým způsobem hra mixuje hratelnost klasického L4D třeba s moderním R6 Siege. I v Earthfall totiž budujete částečné opevnění. Stačí zabarikádovat vstup, a najednou se s náporem emzáků člověk vypořádá mnohem snáz. Samostříl vám zase může efektivně krýt záda, zatímco se budete starat o mimozemský hmyz před vámi.

Vyjma toho hra nabízí několik menších kampaní, které odvypráví dílčí příběhy lidí z amerického severozápadu. Každá kampaň tak určitým způsobem napoví, jaký vlastě svět Earthfallu byl a možná jaký vlastně je. Dozvíte se taktéž o něco více o nepřátelské invazi a kde se vlastně na matičce Zemi vzali. Kdy? To nevíme. Vývojáři říkají, že Earthfall vyjde brzy. A s tím se musíme spokojit. Pokud máte zájem, můžete případně okamžitě zamířit na Steam do předběžného přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama