Zítra bude odhalen nový Tomb Raider
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra bude odhalen nový Tomb Raider

Zítra bude odhalen nový Tomb Raider

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 3. 2018 13:27 42
Reklama

Lara Croft má před sebou náročný rok. Do kin právě míří nejnovější filmová adaptace, která ale podle prvních recenzí na serveru Rotten Tomatoes zjevně kletbu herních filmů nezlomila. Kromě toho se ale už dlouho šušká o novém dílu herní série, která má mít název Shadow of the Tomb Raider. Více se o něm zřejmě dozvíme již zítra.

Vše začalo informací, že se z kódu oficiálního webu herní série podařilo odhalit následující sdělení - Shadow of the Tomb Raider je vyvrcholením příběhu o počátcích kariéry Lary Croft. Vyjde 14. září. Veškeré informace k předobjednávkám a SKU budou dostupné 27. dubna 2018.

Nyní už je ale zřejmé, že se o nové Laře víc dozvíme daleko dřív, konkrétně již zítra. Oficiální web totiž nyní láká na termín 15. března 2018, 14:00 našeho času. Datum je doplněno o obrázek se zatměním slunce a velmi bychom se divili, kdyby mělo znamenat cokoli jiného než oficiální odhalení nového dílu.

Už v listopadu 2016 se objevila první zmínka o názvu Shadow of the Tomb Raider. Uživatel Redditu tehdy v metru vyfotil spolucestujícího, který pracoval na powerpointové prezentaci s tímto názvem. Loni v červnu se pak na NeoGAFu objevilo několik artworků a návrhů loga hry. Obrázky poukazovaly na možné zasazení do Jižní Ameriky. Loni v prosinci pak oficiální účet Tomb Raideru na Twitteru slíbil, že nová hra vyjde v roce 2018. Zítra už budeme moudřejší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama