Anti-cheat patch dělá v PUBG problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anti-cheat patch dělá v PUBG problémy

Anti-cheat patch dělá v PUBG problémy

David Plecháček

David Plecháček

14. 3. 2018 13:26 1
Reklama

Měsíce trvající souboj mezi Fortnite a PlayerUnknown's Battlegrounds pomalu začíná vyznívat ve prospěch Fortnite a najednou je studio Bluehole to, které musí dotahovat. Velkým problém hry jsou kromě jiného i lidé, kteří si pomáhají k vítězství nedovoleným způsobem. Vývojáři se s nimi snaží bojovat, ale ne vždy se zadaří. Poslední patch, který měl situaci zlepšit, situaci naopak zhoršil.

Vývojáři byli nuceni svůj opravný balíček stáhnout zpět a hru vrátit na její předchozí verzi. Jak se ukázalo, věci, které lidé z Bluehole změnili, sice opravdu vedli k úspěšnějšímu boji proti cheaterům, ale ruku v ruce s ním došlo ke zhoršení stability hry na některých systémech, u hráčů, kteří hráli standardním způsobem.

A protože záměrem nebylo trestat poctivé hráče, Bluehole zařadilo zpátečku. „Děláme co je v našich silách, abychom problém vyřešili,“ stojí na oficiálním fóru hry. Někomu se po nové aktualizaci hra ani nespustila, vývojáři tak hledají, zda není nějaký konflikt mezi anti-cheatovacím opatřením a jinými programy.

Jak už to tak bývá, největším pomocníkem vývojářů může být samotná komunita. Autoři tak vyzývají hráče, kteří mají problémy, aby se s nimi podělili na fórech hry. Tím nejzákladnějším řešením by však mělo být udělení výjimky pro PUBG vaším nainstalovaným antivirem. I to by totiž mohlo hrát svou roli. Na další kroky ale případně musíte počkat. Většině hráčů ale návrat k předchozí verzi pomohl.

PlayerUnknown's Battlegrounds si můžete taktéž pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama