Navštivte koncert herní hudby GAMES
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Navštivte koncert herní hudby GAMES

Navštivte koncert herní hudby GAMES

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 3. 2018 11:36 3
Reklama

Hudba je pro mnohé z nás naprosto nedílnou součástí života. Ať už si s její pomocí léčíme náladu, otravujeme život sousedům nebo přežíváme v přecpané hromadné dopravě. Ve hrách navíc výrazným způsobem ovlivňuje atmosféru a je zásadním prvkem celkového zážitku. Pokud jste si některé herní melodie oblíbili, máte po čase znovu šanci je slyšet živě v podání orchestru.

V pražském Rudolfinu se totiž bude v květnu konat unikátní koncert herní hudby s jednoduchým názvem GAMES. Pořádá jej Filmová filharmonie, symfonický orchestr zaměřený na filmovou hudbu. Ten se skládá z mladých profesionálních hudebníků a studentů konzervatoří či HAMU. V jeho čele stojí dirigent Chuhei Iwasaki, mimo jiné debutant letošního Pražského jara.

Koncert proběhne 12. května od 19:30 hodin ve Dvořákově síni Rudolfina. K poslechu budou melodie z her či sérií jako je Call of Duty, World of Warcraft, Battlefield, Final Fantasy, Mafia a nebo novinka roku Kingdom come: Deliverance. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro. Níže se můžete podívat na to, jak Filmová filharmonie ztvárnila melodie zfilmu Avatar.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama