Microsoft chystá na E3 vůbec největší akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft chystá na E3 vůbec největší akci

Microsoft chystá na E3 vůbec největší akci

David Plecháček

David Plecháček

14. 3. 2018 17:17 18
Reklama

Za okny zpívají ptáčci, počasí se mění ze dne na den a ještě teď je světlo. Jaro je tu! A když přichází jaro, společnosti přichází se svými plány na léto. Nebo tak nějak. Minimálně se začíná rozebírat účast a případně i kvalita lineupu jednotlivých firem na konferenci E3. Microsoft už svým fanoušků s tříměsíčním předstihem informuje, že se mají na co těšit.

I my netrpělivě čekáme na to, co se Microsoft odváží na pódiu ukázat. Disponuje nejsilnější konzolí na trhu, a to je fakt, na němž se dá leccos stavět. Microsoft by potřeboval tahat esa z rukávu. Už teď je ale prý jasné, že se bude jednat o největší show v historii společnosti. Kromě jiného souvisí s tím, že Microsoft z Microsoft Theater udělá centrální hub celého týdne a na klasickém Convention centru se bude zaměřovat především na službu Mixer, kde můžete „hrát, streamovat a interagovat ve hrách a čerpat nejžhavější novinky z E3“. Obě místa se nachází ale doslova přes ulici.

Akce začíná 10. června v deset hodin večer našeho času, přičemž přítomné čekají Xbox FanFest aktivity, hands-on dojmy a dema všech účastníků E3. „Díky evoluci E3, která v sobě nově obsahuje i fanoušky a větší penzum času na výstavišti, vidíme příležitost, jak vytvořit zbrusu novou show pro účastníky výstavy a pro ty, kteří ji budou sledovat zpovzdálí,“ stojí v prohlášení společnosti.

Máme malinko pocit, že se z účasti Microsoftu stává pomalu ale jistě takové „EA Play“. Nechme se ale překvapit. Tyto změny by měly být nejdůležitější hlavně pro účastníky na místě a doufejme, že i my něco z pompéznosti ochutnáme během tiskové konference. Loni nám to hezky odsýpalo, tak snad bude ještě lépe. Více informací se dozvíme v dubnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama