Vermintide 2 slaví úspěšný první týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vermintide 2 slaví úspěšný první týden

Vermintide 2 slaví úspěšný první týden

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2018 10:06
Reklama

Warhammer: Vermintide 2 je venku teprve pět dní a už má za sebou velmi slušný úspěch. Kooperativní akce od studia Fatshark totiž od svého vydání stihla prodat půl milionu kopií. Navíc se jí daří i na Twitchi.

 Vývojáři se pochlubili, že diváci na zmíněné streamovací službě věnovali hře úctyhodných 204 milionů minut. Vermintide 2 si momentálně drží nadprůměrné hodnocení 77 bodů na agregátoru Metacritic, my sami ještě pořád čekáme na poskytnutí recenzní kopie, abychom se mu také mohli podívat na krysí zoubek.

V rámci hry je skupina hráčů postavena proti silám Chaosu a zejména proti příslušníkům krysí rasy Skavenů. Na výběr máte z pěti hratelných postav, které se nadále dělí na 15 takzvaných „kariér“, neboli tříd s unikátními schopnostmi a dovednostmi. Za úspěšné zdolání úrovní jsou hráči odměňováni náhodnou kořistí.

Příběh je zasazen do raných dnů takzvaných End Times, apokalyptické události, která nakonec zapříčiní konec celého světa. V současné době si ji můžete zahrát na PC, konzolové verze by měly dorazit ještě v průběhu letošního roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama