Série V-Rally se po letech znovu vrací
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série V-Rally se po letech znovu vrací

Série V-Rally se po letech znovu vrací

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2018 16:48 6
Reklama

Na herní sérii V-Rally si patrně vzpomenou už jen ti starší z vás. První díl vyšel v roce 1997, ten třetí a dosud poslední pak v roce 2002 na PlayStation 2, původní Xbox, PC a GameCube. Pokud se vám po této značce stýská, možná vás potěší oznámení nového dílu.

V-Rally se po šestnácti letech skutečně vrací. Vydavatelství Bigben Interactive to oznámilo v dnešní tiskové zprávě, z níž zároveň vyplývá, že o vývoj se postará francouzské studio Kylotonn Racing Games, zodpovědné za poslední tři díly série WRC nebo například za FlatOut 4: Total Insanity.

Hra má nabídnout pět desítek vozidel, které budete moci sbírat, vylepšovat a upravovat k obrazu svému. Patří mezi ně i Porsche 911 Safari, Ford Mustang a Ford Fiesta RS RX, které můžete vidět v oznamovacím traileru. Vedoucí vývoje Alain Jarniou v tiskové zprávě zmiňuje, že je pro něj velkou ctí opět na sérii V-Rally pracovat. Před lety totiž pracoval jako programátor na třetím díle.

Hra nabídne závodění po celém světě, různé povrchy včetně ledu a bláta, režimy Extreme Khana, Buggy, V-Rally Cross a Hillclimb a samozřejmě také kariéru i on-line multiplayer. Na trh by měla dorazit letos v září, přesné datum zatím neznáme. V-Rally 4 míří na PC, PS4, Xbox One a Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama