Sam Fisher by se letos mohl vrátit do služby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sam Fisher by se letos mohl vrátit do služby

Sam Fisher by se letos mohl vrátit do služby

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2018 12:46 8
Reklama

Kdykoli se v hPodech bavíme o značkách společnosti Ubisoft, vždycky skončíme u Splinter Cell. Poslední díl s podtitulem Blacklist vyšel v roce 2013, od té doby je Sam Fisher na odpočinku. Možná se ale brzy dočká opětovného povolání do služby.

Kanadský Amazon totiž na své stránky umístil titul s názvem Tom Clancy’s  Splinter Cell 2018. Zatím k němu chybí jakékoli bližší informace, podle názvu produktu to ale vypadá, že se můžeme spolehnout na existenci PC verze. Zatím tedy bohužel nemůžeme potvrdit ani vyvrátit, zda se naplní naše temné vize kooperativního stealthu v otevřeném světě.

Není to přitom poprvé, co se o návratu Splinter Cell hovoří. V roce 2016 padla zmínka na diskuzním serveru NeoGAF, kde se o svůj zážitek podělil uživatel s přezdívkou Crossing Eden: „Co se týče jiných her, nezapojoval jsem se do vývoje Steepu a Wildlands, ale překvapilo mě, že na E3 nebyl Splinter Cell. Vím, že Ironside (dabér hlavního hrdiny, pozn. red.) se vrátí. Byl ve studiu, pozdravil jsem ho i jeho dceru. Natáčel film s Amy Jo Johnson a znám člověka z toho štábu, kterému Ironside potvrdil, že pracuje na novém Splinter Cellu. V Torontu na to mají motion capture studio. Doufám, že letos uslyšíme nebo uvidíme něco oficiálního nebo neoficiálního, v tuto chvíli je těžké říct cokoli jiného než že ta hra vyjde.“

Samozřejmě se jedná o naprosto nepotvrzené informace, ale sám šéf Ubisoftu Yves Guillemot loni po E3 uvedl, že na značku Splinter Cell nezapomínají. V rozhovoru s Geoffem Keighleym řekl, že všechny hry pod značkou Tom Clancy’s dostávají náležitou péči, v současné době ale je dost práce s The Division a Rainbow Six Siege. Uvidíme, zda letos v Los Angeles vytáhne Ubisoft další eso z rukávu. Jaká podoba Splinter Cell by se nejvíc líbila vám? Dejte nám vědět v komentářích.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama