Nastavení grafiky Far Cry 5 na PS4 Pro/XOX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nastavení grafiky Far Cry 5 na PS4 Pro/XOX

Nastavení grafiky Far Cry 5 na PS4 Pro/XOX

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2018 14:01
Reklama

Far Cry 5 se blíží mílovými kroky a ještě než vyjde, přineseme vám preview z akce, kde si hru budeme moci na vlastní kůži osahat. Nebude to poprvé, dojmy z hraní jste si na Hrej mohli přečíst už během loňského Gamescomu, nyní ale bude k dispozici finální verze a my jsme zvědavi, jak to s novým dílem nakonec dopadne.

Jak je u současných her zvykem, i Far Cry 5 nabídne podporu posílených verzí konzolí od Sony a Microsoftu. Na internetu se objevil screen z konzolového nastavení, který ukazuje, že hráči dostanou na výběr ze dvou možností. Buďto si mohou vybrat 4K rozlišení, nebo sáhnout po lepší úrovni grafiky a efektů. Na Xboxu One X je potvrzena podpora HDR, je tedy velice pravděpodobné, že se jí dočkají i majitelé ostatních zařízení.

Far Cry 5 bylo oficiálně odhaleno na konci loňského května. Hra vzniká v montrealském studiu Ubisoftu, podporují jej ale pobočky v Torontu, Kyjevě a Šanghaji. Vedení vývoje má na starosti Drew Holmes, který v minulosti pracoval například na BioShocku Infinite. Pátý díl má představit širší skupinu padouchů, přestože v čele stále bude stát hlavní záporná postava – Joseph Seed.

Na výlet do Montany vyrazíme už 27. března. Hra vychází na PC, PS4 a Xboxu One. Na Hrej si budete moci přečíst srovnání konzolové a PC verze, obě také ukážeme ve vysílání. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama