Subnautica i Hello Neighbor letos na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Subnautica i Hello Neighbor letos na PS4

Subnautica i Hello Neighbor letos na PS4

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2018 11:40 5
Reklama

Některé hry zůstávají některým platformám zapovězeny, aniž by k tomu měl být nějaký důvod. Jakékoliv oznámení o novince mířící do neprobádaných vod tak hráči většinou kvitují. Do neprobádaných vod, doslova, míří i Subnautica, dosud dostupná pouze na PC a Xboxu One. Není jediná.

Na Redditu se k situaci podvodního dobrodružství vyjádřil jeden z vývojářů vystupující pod přezdívkou Flayra. Ten řekl, že by PS4 verze zajímavé hry mohla vyjít ještě tento rok. Ačkoliv mají vývojáři stále hodně práce, Subnautica po letech opustila předběžný přístup na Steamu a je otázka času, kdy opustí game preview na Xboxu. Konečně se tak vývojářům uvolní ruce na port hry, která sbírá samá pozitivní hodnocení.

To samé se nedá říct o Hello Neighbor, další hře, která se nejprve vyvíjela v předběžném přístupu. Ta ale na rozdíl od podvodní adventury sbírá rozporuplná hodnocení. To se odráží jak v hodnocení na Steamu, tak na agregátorech hodnocení. I tak by ale někdo mohl prahnout po verzi na PS4. Hra je totiž relativně populární na YouTube, ale jak víme, hrát je lepší než se pouze koukat.

S informací tentokrát přišli sami autoři prostřednictvím PlayStation Blogu. V článku vyjádřili naději na to, že by se port hry mohl na konzoli od Sony objevit někdy v létě. Pokud jste zvědaví na to, jak to vypadá v domě vašeho souseda, a nemáte Xbox ani počítač, tak se máte na co těšit. Možná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama