OWL: Gladiátoři dohánějí čelo tabulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka OWL: Gladiátoři dohánějí čelo tabulky

OWL: Gladiátoři dohánějí čelo tabulky

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2018 10:15 8
Reklama

V neděli nad ránem skončila třetí část Stage 2, která přinesla mnoho zajímavých zápasů a neméně zajímavých výsledků. Abych vás dále nenapínal, úplné čelo tabulky se nemění. Jak New York, tak Seoul mají obě svá vítězství a obě tak naplňují předpoklady, které jim někteří přisuzovali přes začátkem soutěže. Situace za nimi se ale povážlivě zamotává.

Každý týden někdo škobrtne a zdá se, že mu uteče čelo tabulky, ale vzápětí zaváhají i ostatní a situace je rázem opět srovnaná. Svá utkání tak z první šestky prohrála jak London Spitfire, tak LA Valiant, Houston Outlaws i Philadelphia. Valiant a Spitfire mají stejného jmenovatele, kterým je druhý celek z Los Angeles, Gladiators. Philadelphia dojela na nejtěžší los, když podlehla jak NY, tak Seoulu. Outlaws pro změnu nestačili zmíněným Valiant, ale překvapivě mu zatápěl i tým z Floridy, s nímž musel zápas otáčet.

Nedá se vyloženě mluvit o obrodě celků zespodu tabulky, na druhou stranu dvě vítězství Gladiators nebo zlepšené výkony Floridy, která trápila i favorizované Outlaws, čekal jen málokdo. Los Angeles Gladiators navíc Valiant přehráli 4:0 a Spitfire 3:1 a svým protivníkům nedali příliš šancí. Stále má přední příčky daleko před sebou, na třetí místo mu scházejí tři výhry, ale spolu s Bostonem se snaží šlapat vedoucí šestici na paty.

Boston ale trápí nevyrovnanost svých výsledků. Zatímco šanghajské Draky porazil 4:0 a prohloubil tak déletrvající mizérii jediného čínského celku, v druhém zápase s Londýnem skončil taktéž jednoznačně, jen v jeho neprospěch. O nejlepší šestici se nebavíme náhodou. Právě ta totiž postoupí po sezóně do play-off. To je ale stále daleko, stále ještě nejsme ani v polovině soutěže.

Overwatch League (druhá část, třetí týden)

(divize/výhry/prohry)

1.   New York Excelsior: ATL - 14:2
2.   Seoul Dynasty: PAC - 13:3
3.   London Spitfire: ATL - 11:5
4.   Los Angeles Valiant: PAC - 11:5
5.   Houston Outlaws: ATL - 10:6
6.   Philadelphia Fusion: ATL - 9:7
7.   Boston Uprising: ATL - 8:8
8.   Los Angeles Gladiators: PAC - 8:8
9.   San Francisco Shock: PAC - 5:11
10.  Dallas Fuel: PAC - 5:11
11. Florida Mayhem: PAC - 2:14 
12.  Shanghai Dragons: PAC - 0:16

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama