Northgard je real-time strategií s Vikingy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Northgard je real-time strategií s Vikingy

Northgard je real-time strategií s Vikingy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2018 10:46
Reklama

Fanoušky severské mytologie a zároveň i hráče dnes již poměrně dost opomíjeného žánru real-time strategií můžeme aktuálně potěšit zprávou o novém přírůstku do portfolia her kombinující právě ty to dvě položky. Projekt nese jméno Northgard a k mání je na PC již nyní.

Delší dobu přitom existovala možnost si hru v rámci programu předběžného přístupu vyzkoušet, v současnosti dostupná edice hry již ale každopádně slibuje být plnohodnotným dobrodružstvím se vším všudy. Vývoj hry přitom údajně ještě neustane a další obsah bude ještě přicházet.

Northgard nicméně v hlavní roli představuje severské nájezdníky, kteří se vydali obsazovat dosud neprozkoumanou krajinu, kde se to jen hemží četnými nebezpečími. Ty mohou mít podobu například nejen divé zvěře, ale také nájezdů nemrtvých, nepřátelských obrů a dalších mytologií inspirovaných monster a bytostí.

K vítězství se přitom lze dostat více cestami, a kromě boje zde kupříkladu existuje i možnost zvítězit skrze obchod (a nejen to). Možnosti hry slibují být poměrně bohaté a během jedenácti kapitol kampaně budou moci hráči navíc také objevovat i taje šestice odlišných severských klanů. Každý přitom slibuje být něčím specifický.

A v současnosti je hra každopádně k mání například i na Xzone, a to v rámci digitální distribuce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama