Jaké je být režisérem battle royale zápasu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké je být režisérem battle royale zápasu

Jaké je být režisérem battle royale zápasu

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2018 12:05 1
Reklama

Darwin Project chce být jiný. Jistě, autoři se snaží navázat na PUBG nebo Fortnite a svézt se na současném trendu battle royale, ale zároveň se snaží přijít s něčím vlastním, co by zážitek ozvláštnilo. O novém, možná revolučním prvku jsme v souvislosti se hrou v minulosti hovořili. Ale nové video ukazuje, jaké to je mít život ostatních ve vlastních rukou.

Darwin Project totiž kromě žánrově typického pocitu, že každá vteřina může být vaše poslední, představuje i roli opačnou. Pokud se stanete architektem her, budete to dost možná právě vy, kteří budou o těchto „posledních vteřinách“ rozhodovat. Nebudeme zastírat, že nová postava vtělená do dronu není určená především pro streamování, protože cílí právě na někoho s diváky v zádech, ale to nedělá z prvku o nic méně zajímavou věc.

Právě architekt nebo režisér, chcete-li, rozhoduje o tom, jakým směrem se bude mapa soustředit a uzavírat. On určuje pravidla. Může někoho na mapě označit, může někomu naopak přilepšit a dát mu speciální schopnosti. Může na někoho vypsat odměnu. Autoři ale říkají, že tyto schopnosti jsou omezené, a tak jedna osoba nemůže rozbít hru jako takovou.

Novinku si můžete osahat i vy. Právě teď se totiž nachází v předběžném přístupu na Steamu a game preview na Xboxu One. A nás pochopitelně zajímá taktéž, především to, co jí dělá odlišnou. Jak moc? Na tuto otázku odpovídá i Be the Show video, na nějž se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama