Iron Harvest v nových záběrech z hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Iron Harvest v nových záběrech z hraní

Iron Harvest v nových záběrech z hraní

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 3. 2018 11:52 2
Reklama

Chystaná strategie Iron Harvest nás zaujala především svým originálním zasazením. Odehrává se totiž ve světě 1920+, který vytvořil polský umělec Jakub Różalski. Jedná se o alternativní verzi historie, v níž lidstvo na počátku 20. století propadlo kouzlu obřích kráčejících strojů, které se navíc po 1. světové válce staly součástí běžného života.

Ačkoli válka skončila, utajené síly stále pracují na destabilizaci Evropy, rozpoutání nového konfliktu a samozřejmě, jak jinak, i na ovládnutí světa. Na scéně figurují tři frakce - Saské císařství, které se pyšní rozvinutým průmyslem, moderními městy a silnou vojenskou tradicí, zároveň ale silně pociťující porážku a zostuzení z 1. světové války. Dalším významným hráčem je republika Polania, velká země se zaměřením na zemědělství a letitou historií, která se však ocitá mezi dvěma velkými mlýnskými kameny, jež představují sousední státy. Polania je v době hry ve fázi modernizace armády, ačkoli velká část jejího území je stále okupována.

Okupaci má na svědomí třetí zásadní stát, obří Rusviet. Síla a populační potenciál této země nemá konkurenci, zároveň je ale značně vyčerpaná po dlouhé válce. Síla cara slábne a na scéně se objevuje stále mocnější Rasputin. Šušká se už dokonce i o revoluci.

Iron Harvest je real-time strategií, která má vyjít na PC, PS4 a Xboxu One. Pyšní se například zničitelným prostředím, vaše jednotky se sice dokáží automaticky krýt, ale ne každá zeď odolá dělostřelecké palbě. Velkým lákadlem mají být také sandboxové úrovně, v nichž povede ke splnění stanoveného cíle celá řada cest. Vývojáři se nyní pochlubili novými záběry z hraní, zároveň upozorňují na spuštění kampaně na Kickstarteru, k němuž dojde zítra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama