Známe datum vydání Tennis World Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání Tennis World Tour

Známe datum vydání Tennis World Tour

David Plecháček

David Plecháček

9. 3. 2018 17:30 2
Reklama

Je to sotva 24 hodin od chvíle, kdy jsme vám prezentovali nové záběry z očekávaného Tennis World Tour, od týmu, který je z části tuzemský a z části zodpovědný za populární sérii Top Spin 4. No a nově se dozvídáme i definitivní datum vydání, kdy nám studio Breakpoint s vydavatelstvím Bigben nachystají pořádný tenisový zážitek.

Tennis World Tour je po dlouhé době tenis, který má šanci zaujmout masy. Abychom tentokrát předešli případným debatám v naší diskuzi, samozřejmě, že neustále vycházejí tenisové hry, například Tennis Elbow nebo Full Ace Tennis Simulator, do mainstreamu nicméně neproniká žádný z nich. Veřejnost na jaře naproti tomu zaujal AO Tennis, který měl těžit z licence melbournského Australian Open, ale ten zatím zůstal regionálně uzamčen na Oceánii, a další v pořadí tak zůstává TWT.

Dlouhou dobu jsme se museli spokojit s letošním rokem, posléze s neurčitě znějícím jarem a až dnes bylo odhaleno, že novinka vyjde konkrétně 22. května na PS4, Xboxu One, PC a taktéž na Nintendu Switch. Kromě toho se ukázalo, že se budou lišit obaly podle jednotlivých zemí. V čele je vždy největší tenisová hvězda Roger Federer, v mezinárodní verzi je za ním Angelique Kerberová a Stan Wawrinka. Francouzi ale mají za Federerem domácí Monfilse a poté Zvereva, Austrálie pro změnu sází na svou hvězdu Nicka Kirgiose, Amerika na Jacka Socka, a takové verze pro Rakousko a Švýcarsko sází na Dominika Thiema a Wawrinku coby zástupce Švýcarska překvapivě vynechává.

Kdo bude u nás, není jasné, ale vzhledem k tomu, že v seznamu hráčů chybí jak Tomáš Berdych, tak žádná z dam, čili ani jedna sestra Plíšková, ani Petra Kvitová, ani Lucie Šafářová a ani Barbora Strýcová, tak nám vývojáři nemají jak udělat radost. Možná se ale někdo z nich do hry podívá postupem času. To bychom pochopitelně ocenili mnohem víc, než fakt, kdo by byl na coveru hry.

Pro více informací vás odkážeme do včerejší novinky, v níž naleznete zkrácený seznam všech hráčů ve hře a i video zachycující titul v pre-alfa verzi. Ačkoliv není prezentace dokonalá, vývojáři mohou ještě výsledný zážitek ještě ladit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama