Frostpunk oznamuje datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk oznamuje datum vydání

Frostpunk oznamuje datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 3. 2018 15:51 2
Reklama

Survival strategie Frostpunk patří mezi tituly, které bedlivě sledujeme. Už od vyzkoušení hratelné verze na loňském Gamescomu nám totiž příslib od týmu 11 bit studios připadá velice lákavý. Nyní už navíc víme, kdy se do zmrzlé postapokalypsy budeme moci vydat.

Vývojáři se totiž pochlubili novým trailerem a mimo to i finálním datem vydání. Hra vyjde 24. dubna letošního roku a kromě standardní edice nabídne i speciální sběratelku. Ta nese název Victorian Edition a vypadá skutečně velice hezky. Vyjma samotné hry v ní najdete i artbook New London - The Art of Frostpunk.

V tiskové zprávě, která oznámení doprovází, se šéf studia Grzegorz Miechowski zmíňuje o původním plánu stihnout vydání ještě v prvním kvartálu letošního roku. Nakonec bylo zapotřebí termín mírně posunout, výsledkem by ale měla být dosud nejlepší hra, na jaké tým pracoval. Miechowski tvrdí, že akčoli předchozí projekt This War of Mine obsahoval celou řadu náročných morálních voleb, Frostpunk tento koncept posouvá ještě dál.

Frostpunk se odehrává v alternativním 19. století, kdy se namísto všeobecného rozkvětu nových technologií lidstvo dočkalo svého konce. Poslední skupiny přeživších bojují s vražedným mrazem, hráč dostane za úkol správu kolonie, jejíž členové mají vlastní osobnostni, potřeby a názory a vy se tak mnohdy dostanete do situace, kdy budete muset volit ze dvou vyloženě špatných variant. Kromě budování města se budete muset zabývat i tvorbou zákonů a nařízení, naprosto nezbytných pro fungování kolonie, ale často značně nepopulárních mezi běžnými obyvateli. Hra je v tuto chvíli plánována pouze pro PC, vyjde vás na 699 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama