Crash Bandicoot míří na všechny platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash Bandicoot míří na všechny platformy

Crash Bandicoot míří na všechny platformy

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 3. 2018 09:50 9
Reklama

Noční Nintendo Direct přinesl informaci o tom, že se letos v létě na Switchi objeví Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, až dosud exkluzivně k mání pouze na PlayStation 4. Ve skutečnosti ale Crash míří na úplně všechny herní platformy.

Zpráva pochází přímo od společnosti Activision, která hru vydává. Remasterovaná verze původní trilogie vyšla původně loni na konci června na PlayStation 4, její prodejní úspěch ale údajně překonal očekávání. Výkonný ředitel společnosti Eric Hirschberg na setkání investorů poznamenal, že se dopředu dalo jen těžko odhadovat, zda fanoušci Crashe tvoří hlasitou menšinu, nebo zda má hra skutečný potenciál oslovit široké masy. Nakonec si vedla nadprůměrně dobře. 10. června letošního roku se tedy dočkají i hráči na PC, Xboxu One a již zmíněném Switchi.

Na chystanou verzi pro PC a Switch upozornila už počátkem února společnost GB eye, která se specializuje na reklamní materiály a merch. Kromě toho se údajně chystá další hra s Crashem v hlavní roli, která by měla vyjít v příštím roce. Z této nepotvrzené informace ale zatím nevyplývá ani to, zda půjde o zbrusu novou hru, nebo o další remaster některého ze starších dílů. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama