Noirové The Piano vám zabrnká na nervy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Noirové The Piano vám zabrnká na nervy

Noirové The Piano vám zabrnká na nervy

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

8. 3. 2018 09:52
Reklama

Nezávislé hororové hry zažívají v poslední letech boom, nicméně zrovna The Piano se na nejmódnější vlně neveze – v přípravě už je totiž celých pět let. Původní datum vydání bylo naplánováno už na loňský leden, vývojáři z malého studia z Německa se na poslední chvíli rozhodli vydání ještě o něco odložit, protože nebyli se stavem svého dílka spokojeni a betatesteři jim v tom dávali za pravdu. O více než rok později tak tvůrci konečně přicházejí s vlastní stránkou na Steamu a trailerem oznamujícím snad už konečné datum vydání letos na jaře.

Přiznejme si na rovinu, že The Piano, soudě alespoň podle níže přiloženého traileru, nebude tou nejnádhernější a nejuhlazenější hrou letošního roku. Slibuje ale nabídnout hutnou atmosféru a neotřele znějící kombinaci tradiční survival hororové hry, psychologického dramatu a detektivního vyšetřování vražd zahaleného do stylového noirového baloňáku. The Piano nemá být ani tak o laciných lekačkách a bafání zpoza rohu, jako spíš o hlubokém osobním příběhu, do něhož by měl hráč být hluboce citově zainteresován.

V jádru je The Piano akčně adventurní hororová hra snímaná z pohledu třetí osoby. V hlavní roli se ujmeme Johna, chlapíka americko-francouzského původu, žijícího ve stínu svých tří úspěšnějších bratrů – slavných pianistů. Po té co, jsou bratři zavražděni, se John stává hlavním podezřelým a je tedy v jeho nejlepším zájmu přijít na kloub této záhadě a vypátrat skutečného vraha skrývajícího se kdesi v ulicích Paříže.

Do jarního termínu vydání mají tvůrci v plánu svou hru ještě trochu vyleštit a vyšperkovat a také se věnovat nahrávání dabingu, The Piano totiž bude plně namluvené. Cena hry zatím oznámena nebyla, můžete ji ale sledovat na oficiální stránce na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama