Horizon již oslovil přes 7 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon již oslovil přes 7 milionů hráčů

Horizon již oslovil přes 7 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 3. 2018 12:15 4
Reklama

Pro tým Guerilla Games byl start nové IP v podobě Horizon Zero Dawn poměrně velkou událostí a jednalo se také o značný úspěch. A to momentálně stvrzují novým videem, informací o prodejích a nakonec také přehlednou infografikou, která v ucelené podobě představuje některé významné cifry vypovídající o celkové oblíbenosti hry.

Přiložené video je každopádně retrospektivním pohledem na to, co tento tým se hrou vlastně dokázal a je výpovědí fanoušků i ostatních vývojářů o tom, co si o hře myslí a jak na ně v prvních chvílích tento titul vlastně zapůsobil.

Kromě titulků z médií se tak můžete dozvědět o dojmech, mezi než spadá chvála adresovaná světu hry, obrovským strojům, ženské hrdince i fantastické grafické stránce hry. A své k tomu má mimo jiné co říci například i zkušený Hideo Kodžima, který o apokalyptických příbězích ví své, a další vývojáři z ostatních týmů.

Celkově jde o ohlédnutí naplněné zejména těmi pozitivními ohlasy a jen takové drobné poplácání se po zádech. Řada ocenění za hru roku však dává tvůrcům plné právo svoji práci patřičně chválit. Ostatně více než 7,5 milionů hráčů na jediné platformě o tom již jistě ví své.

Přiložená infografika nadále odhaluje, kterak tou nejoblíbenější zbraní hráčů je luk a stejně tak z ní lze vyčíst například i to, které potvory ve hře umíraly nejčastěji a které byly naopak nejčastějším důvodem skonu hráčů.

A pokud jste snad ještě do hry nenaskočili a současné informace vám připadají atraktivní, tak si určitě nenechte ujít možnost zakoupení základní i zkompletované edice hry s přídavkem The Frozen Wilds. Obojí naleznete například na eshopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama