Zapojte se do diskuze v hPodu #629
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #629

Zapojte se do diskuze v hPodu #629

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 3. 2018 14:29 6
Reklama

V roce 629 našeho letopočku zemřel franský král Chlothar II. z dynastie Merovejců, který se do historie zapsal například porážkou královny Brunchildy, kterou následně nechal usmýkat koňmi. Pět let před jeho smrtí na území Slovanů dorazil franský kupec Sámo, založil první slovanskou říši a spokojeně vládl 35 let, přičemž s dvanácti ženami splodil slušných 22 synů a 15 dcer. V hPodu s pořadovým číslem 629 si ale o historii povídat vůbec nebudeme.

Namísto toho probereme ty nejzásadnější události z okolí redakce i celého herního světa. Kromě povídání o tom, co aktuálně hrajeme, se vám Pavel svěří se svými nově nabytými zkušenostmi ze světa PC hraní, do redakce ale také po čase dorazí i Lukáš Kunce, aby s námi pohovořil o čerstvě vydaném Chuchlu od Amanity.

Posledním tématem pak budou spekulace o příští generaci konzolí od Sony. Je snad PlayStation 5 blíže, než bychom čekali? A jaké vlastnosti bychom u nového zařízení ocenili nejvíce? To vše samozřejmě probereme. Zároveň se ale také dostane i na vaše dotazy. Ty můžete psát buď níže do diskuze, nebo na adresu podcast@hrej.cz s heslem DOTAZ v předmětu. Okolo mikrofonu se sejdeme ve čtyřech - Pavla, Davida a Lukáše doplní ještě David Rozsíval. V pátek v osm na slyšenou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama