Spyro se našel v kódu Crashe Bandicoota
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spyro se našel v kódu Crashe Bandicoota

Spyro se našel v kódu Crashe Bandicoota

David Plecháček

David Plecháček

7. 3. 2018 12:31 1
Reklama

Mezi naše pravidelná témata patří remaster Spyra. Po Crash Bandicootovi se návrat k další klasice, kterou taktéž vlastní Activision, vyloženě nabízí. Další indicie nás vedou k tomu, že Spyro je prakticky tutovkou. Příběh začal oživením účtu na Twitteru, končí odhalením informací ze zdrojového kódu N.Sane Trilogy.

„Zažije Spyro the Dragon ohnivý comeback?“ ptají se titulky světových herních médií. Divili bychom se, kdyby ne. Už od vydání remasteru Crashe se domníváme, že dalším v pořadí je právě barevný roztomilý drak. Tuto domněnku přiživují věci jako tajný kód v menu loňské trilogie, anebo jak padlo v úvodu, náznaky, které se objevily v posledních dnech.

Tak například: Na Twitteru existuje účet SpyroTheDragon, který se nově jmenuje Falcon McBob. Falcon je ale jeden z voice over projektů Activisionu. Toto kódové označení tak pravděpodobně souvisí se zmíněným Spyrem. Navíc, emailová adresa, která je pod tímto účtem, taktéž směřuje k Activisionu.

Stále více hráčů je tak zvědavých, jestli vydavatel někam neskryl i další nápovědy. A jednu se podařilo najít. Ve zdrojovém kódu Crashe Bandicoota N. Sane Trilogy je totiž ukrytá položka SpyroDemo. To jistě není žádná náhoda, ale pravděpodobně náznak toho, na čem Vicarious Vision pracují teď. Připomeňme, že celý kód Crashe se musel vytvářet od samotného začátku znovu, neboť Activision neměl k dispozici žádná původní data.

Když k tomu připočteme údaje, které má k dispozici magazín Kotaku, příliš mnoho důkazu k potvrzení trilogie nepotřebujeme. Otázkou zůstává, kdy se s ní Activision vytasí. Crash vycházel na konci června, Spyrovi by podobné období taktéž velice slušelo. Do té doby můžete trávit čas s populárním vačnatcem. Pokud vás loni minul, můžete si jej stále pořídit, například na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama