Ke God of War vyjde speciální PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ke God of War vyjde speciální PS4 Pro

Ke God of War vyjde speciální PS4 Pro

David Plecháček

David Plecháček

7. 3. 2018 10:24 2
Reklama

Sony má na letošek v rukávu několik zvučných jmen. Rok 2018 startuje poměrně vlažně a to největší teprve přijde. Po Shadow of the Colossus přichází pomalu hlavní chod – God of War. Spolu s ním ale Sony představuje novou limitovanou edici PlayStationu Pro.

Před několika týdny jsme srovnávali gamepady od Microsoftu a od Sony dvou velkých jarních her – tehdy vyhrála limitovaná edice Sea of Thieves, ačkoliv chápeme, že se jedná o čistě subjektivní záležitost. Pokud bychom ale brali kolekci kompletní, totiž DualShock 4 a nově oznámenou limitovanou edici konzole, výsledek by nebyl tak jednoznačný. PlayStation 4 Pro na motivy God of War totiž vypadá perfektně.

Novinka vychází ve stejný den jako samotná hra, totiž 20. dubna. Její součástí je 1GB PS4 Pro v designu Leviathan Grey, jak jí pojmenovala společnost, částečně inspirována Kratovou sekerou, a také poměrně decentně stylizovaný gamepad, který lze pořídit i samostatně. Zástupci Sony říkají, že na vrchu konzole je vyobrazený strom schopností sekyry, který budeme v God of War postupem hrou odemykat. Na vrchu rukojeti je logo PlayStationu, ve hře se nicméně jedná o slot pro speciální runu, která zbrani poskytne jedinečnou schopnost.

Bok konzole samozřejmě čerpá, stejně jako vyobrazený strom schopností, ze severské mytologie. Je tak pokrytý především runami. V čele jich nalezneme osm, každou pro jednotlivé sféry severských světů. Kompletní design si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

Speciální edice bude pravděpodobně dostupná i u nás a už jí můžete předobjednat skrze Xzone.cz. Do 20. dubna máme sice ještě docela daleko, ale už teď se můžete ujistit, že budete hrát právě v čas. To samé samozřejmě platí i pro hráče, které zajímá pouze hra. I tu naleznete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama