Jurassic World Alive je kopií Pokémon Go
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jurassic World Alive je kopií Pokémon Go

Jurassic World Alive je kopií Pokémon Go

David Plecháček

David Plecháček

7. 3. 2018 14:47 1
Reklama

Pamatujete na to, když jsem nedávno hovořil o letošním nástupci Pokémon Go v podobě Harryho Pottera? Beru to zpět. Vypadá to, že se někdo rozhodl navázat po svém. A i když je mobilní Harry Potter od autorů Pokémonů – nebo alespoň jeden ze dvou – nakonec se jim nejvíce bude podobat něco jiného. Nechcete do pokéballu chytit nějakého dinosaura?

„Dinosauři se vrátili zpět ovládnout Zemi,“ hlásá úvodní věta, která Jurassic World Alive popisuje. Čtete správně. Na konceptu Pokémon Go se nově objevil Jurský svět. Asi vás nepřekvapí, že si je se svým starším sourozencem podobný jako vejce vejci. Vážně, místo jedněch potvor budete hledat druhé. Princip je stejný. Vaše chytré zařízení vás prostřednictvím rozšířené reality bude informovat o druzích ve vašem skutečném okolí, které si následně budete moci podmanit.

I když podmanit je možná příliš silné slovo. Nebudete je „lovit“ pro to, abyste byl ten nejlepší, co všechny chytit má, ale protože jste členem Dinosaur Protection Group, tedy skupiny, jejímž cílem je dinosaury chránit před druhým vyhynutím. Kromě jiného budete sbírat taktéž jejich DNA, a také je můžete křížit a experimentovat s novými druhy ve vaší laboratoři (protože přesně to ochránci přírody dělají).

Jurassic World Alive nabídne i něco, co Pokémonům chybělo. PvP souboje. Po celém světě budou kompetitivní arény, v nichž můžete plnit jednotlivé mise a výzvy, za něž získáte in-game měnu. Po světě můžete nacházet také baterie potřebné pro fiktivní dron, který vám pomůže s hledáním nových vzácnějších kousků. Se svými trofejemi se můžete podělit s ostatními prostřednictvím sociálních sítí.

Jak vidíte, Jurassic World Alive má vše. Zápletku, dinosaury, dron, i PvP souboje. Bez legrace, pokud vás bavili zmínění Pokémoni, Jurský svět by mohl taktéž. Hra bude dostupná na App Store i skrze Google Play. Cenu neznáme, ale čekáme, že bude kompletně zdarma s mikrotransakcemi. Můžete se předregistrovat na oficiálních stránkách hry. Odměnou vám bude in-game odměna. Zkusíte to?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama