Nové spekulace o podobě příštího GTA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové spekulace o podobě příštího GTA

Nové spekulace o podobě příštího GTA

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 3. 2018 09:46 16
Reklama

Přestože fanoušci her od Rockstar Games v současné době se zatajeným dechem očekávají příchod druhého dílu Red Dead Redemption, samozřejmě se nesmí zapomínat ani na korunní klenot této vývojářské společnosti, tedy sérii Grand Theft Auto. Její pátý díl letos oslaví pět let od původního vydání na minulou generaci konzolí a stále si v prodejích vede naprosto skvěle. Na povrch ale nyní vyplavaly zvěsti o možné podobě příštího pokračování.

S informací přišel kanál The Know, který sice nepatří mezi zdroje s dlouhou tradicí bezchybných predikcí, v minulosti ale například předčasně odhalil detaily o třetím dílu série Dark Souls. The Know tvrdí, že šestý díl GTA má v současné době v Rockstaru kódové označení Project Americas a pravděpodobně se jej dočkáme za tři až čtyři roky.

GTA VI se podle prezentovaných informací má odehrávat ve Vice City, tedy v herní obdobě floridské Miami, na některé mise nás ale údajně hra má vzít i do Jižní Ameriky. V tuto chvíli ale není jasné, zda by se konal i návrat do 80. let jako v předchozím titulárním Vice City, ani to, jestli se na obrazovku znovu vrátí drsňák Tommy Vercetti.

Zdroj hovoří i o dalším novém prvku. Vůbec poprvé by údajně GTA mělo do hlavní role obsadit ženskou hrdinku, není ale zřejmé, jestli půjde o jedinou hlavní postavu, nebo, jako v případě pátého dílu, dostaneme v rámci příběhu na starost více svěřenců. Jako u každé podobné zprávy platí, že je třeba veškeré prezentované informace brát s rezervou, nepochází totiž z oficiálních zdrojů a Rockstar se k potenciálnímu šestému GTA prozatím nijak nevyjádřil. Kanál The Know nicméně tvrdí, že informace pocházejí od zdroje, který je velmi blízko vývoji. Jak by se vám návrat do Vice City líbil? Preferovali byste současné zasazení, nebo byste si rádi zopakovali výlet proti proudu času? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama