Geralt se zřejmě letos vydá na hostování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geralt se zřejmě letos vydá na hostování

Geralt se zřejmě letos vydá na hostování

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 3. 2018 15:35 10
Reklama

Crossovery her nejsou žádnou novinkou. Tu a tam se nějaká slavná postava nebo aspoň třeba kus vybavení vypraví na hostování do úplně jiné herní série. Takhle si například mohou v posledním Assassin’s Creedu hráči zajezdit na kříženci velblouda a chocoba ze série Final Fantasy nebo využít kostým Aloy v Monster Hunter: World. CD Projekt RED také zřejmě již brzy pošle svou nejslavnější postavu na výpravu do cizích světů.

Na Twitteru to naznačil komunitní manažer společnosti Marcin Mormot. Ten se ve svém příspěvku fanoušků zeptal, co by říkali na to, že by se Geralt z Rivie objevil v některé z letošních chystaných her. Samozřejmě se nabízí hned několik variant, které by slavný zaklínač mohl poctít svou přítomností.

Na internetu se už objevily spekulace o šestém dílu série Soul Calibur. Ta je ostatně využíváním externích postav známá, čtvrtý díl například uvedl do svého žebříčku slavné postavy z univerza Star Wars, jmenovitě Yodu a Darth Vadera, v pátém díle jste si zas mohli zahrát za Ezia Auditore z Assassin’s Creedu. A tím výčet zdaleka nekončí. Geralt by ale, po vzoru Aloy z PS4 verze hry, mohl navštívit i chystanou PC verzi zmíněného Monster Huntera. Přeci jen má v lovení příšer nemalé zkušenosti. Možná by mohl být i speciálním skinem pro hlavního hrdinu v BioMutantovi, s mutacemi má coby zaklínač také co dočinění.

 Soulcalibur 6 prozatím nemá přesné datum vydání, víme jen, že by měl vyjít letos na PS4, Xbox One a PC. PC verze Monster Hunter: World je na tom podobně, víme jen, že by měla dorazit koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama