Další zdroj hovoří o Diablu 3 pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další zdroj hovoří o Diablu 3 pro Switch

Další zdroj hovoří o Diablu 3 pro Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 3. 2018 13:49 14
Reklama

Snad již od představení Switche jsme v našich debatách zmiňovali, jak by bylo skvělé, kdyby se Blizzard rozhodl přinést na svou hybridní platformu Diablo III. To už v minulosti dokázalo, že mu to na konzolích nesmírně sluší, a možnost kosit hordy pekelných démonů na cestých zní velmi lákavě, snad ještě víc než v případě Doomu.

Určitě si vzpomenete na nedávnou zprávu, v níž jsme vás informovali o na první pohled nevinném tweetu, kterým Blizzard spustil lavinu nadšení. GIF s noční lampičkou ve tvaru hlavy slavného pekelníka, kterou někdo na okamžik zapne a vypne, se v hlavách fanoušků okamžitě přetvořil na potvrzení dlouho spekulované verze hry pro Switch. Bohužel následně Blizzard přišel se zdrcujícím vyjádřením, že v tuto chvíli nic podobného nechystá.

Britský Eurogamer ale nyní svou zprávou znovu obrací kartu. Jeho zdroje totiž údajně tvrdí, že na Diablu pro Switch se opravdu pracuje. Zatím není jasné, zda půjde jen o základní hru, nebo jestli hráči na Switchi dostanou kompletní balíček včetně datadisku Reaper of Souls a DLC Rise of the Necromancer, dá se ale předpokládat, že, podobně jako v jiných případech, na Switch dorazí kompletní balení. Tedy pokud hra skutečně na této platformě vyjde.

Nutno podotknout, že v současné době jsme po oznámeních nových her na Switch poměrně hladoví. Po nabitém loňském roce v současné době trochu tápeme a i když se v budoucnosti můžeme těšit například na remaster Dark Souls, Pillars of Eternity 2 nebo port Wolfenstein 2: The New Colossus, jsme zvědavi, s čím se vytasí samotné Nintendo. Labo sice vypadá dobře, ale my bychom ocenili spíše více informací třeba o novém Metroidu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama