Další náznaky návratu série Black Ops
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další náznaky návratu série Black Ops

Další náznaky návratu série Black Ops

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 3. 2018 16:28 2
Reklama

Jen málo věcí je v životě tak jistých, jako drtivý fakt, že letos na podzim opět vyjde nový díl série Call of Duty. Může vás to těšit, může vás to třeba i hněvat, jasné ale je, že s tím nic nenaděláte. Nedávno se objevily zvěsti o tom, že letošní ročník bude patřit návratu značky Black Ops. Nové indicie naznačují, že by tomu tak opravdu mohlo být.

Web Charlie Intel totiž zveřejnil fotografie, které údajně pocházejí z interní databáze obchodního řetězce GameStop. Z nich jasně vyplývá, že by v dohledné době mělo dojít k naskladnění různých druhů merchandisingu, vztaženého právě k Black Ops 4. Kromě triček jsou v seznamu třeba i klíčenky a samozřejmě promo materiály pro jednotlivé prodejny.

Stejně jako u většiny podobných úniků chybí oficiální vyjádření vývojářů i vydavatele, zatím tedy tento „důkaz“ můžete brát s rezervou. Na druhou stranu právě sub série Black Ops patří k velmi úspěšným dílům Call of Duty a letos je navíc s novým dílem na řadě studio Treyarch, které má tuto značku na svědomí. Více se ale dozvíme až v následujících měsících.

Z nedávného úniku informací vyplynulo, že by se nový díl Call of Duty měl kromě obvyklých platforem objevit také na Switchi. Na platformě od Nintenda naposled vyšel díl Ghosts z roku 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama