Bonusová epizoda Life is Strange vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bonusová epizoda Life is Strange vychází

Bonusová epizoda Life is Strange vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 3. 2018 09:20 2
Reklama

Právě nyní se první majitelé dražších edic epizodické adventury Life is Strange: Before the Storm dočkali slibované bonusové epizody jménem Farewell, která ještě jednou na scénu navrátila hlavní hrdinku původní série – Max. První ohlasy se tedy již začínají objevovat na síti a spolu s tím se můžete podívat i na launch trailer.

Ten láká na příběh odehrávající se v těch posledních dnech před tím, než se Max i s celou svojí rodinou odstěhovala do Seattlu. A právě to Max vnímá jako svoji poslední příležitost rozloučení se, což ostatně platí i pro nás, pro hráče.

Dle původních informací se totiž má navíc jednat o snad už tu vůbec poslední příležitost, kdy se tyto dvě hrdinky setkají na scéně. Stejně tak se má jednat i o návrat herečky Ashly Burch, která v originále dabovala Chloe.

A pokud vám snad tento atraktivní příběh doposud unikal, tak základní edici hry si každopádně můžete pořídit například na Xzone. Na stejném místě pak od 9. března naleznete i limitované edice, jejichž součástí epizoda Farewell vlastně je. Vedle toho pak francouzští Dontnod Entertainment avizují, kterak již brzy slibují vypustit detaily týkající se dalšího regulérního pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama