V Heaven's Vault vyluštíte hieroglyfy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Heaven's Vault vyluštíte hieroglyfy

V Heaven's Vault vyluštíte hieroglyfy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 3. 2018 15:15
Reklama

Britský nezávislý tým inkle odhaluje fantaskní adventuru jménem Heaven’s Vault, která slibuje potěšit majitele počítačů, konzole PlayStation 4 a později také zavítá i na zařízení s iOS. Základní premisou hry je přitom atraktivní otevřený svět jménem The Nebula, který láká k odhalování své tajemstvím zahalené minulosti.

Tu budou hráči moci odhalovat v kůži archeoložky jménem Aliya Elasra, kterou bude na její pouti doprovázet robot Six. The Nebula přitom není jen tak obyčejnou krajinou – jedná se o soustavu propojených měsíců, které všechny pojí existence dávné civilizace a po krajině rozesetých tajemných hieroglyfů. Ty je zapotřebí rozluštit, jednoduché to však zcela jistě nebude, a právě v tom bude vězet hlavní prvek hratelnosti hry.

Dva průchody hrou tak mohou mít poněkud odlišný charakter a mohou stejně tak vést i k rozdílným závěrům zmíněné protagonistky.

Postupem času tak bude hlavní hrdinka skládat jednotlivé střípky mozaiky a utvářet si vlastní představu o dávno zmizelé civilizaci, nikdy však nebude jisté, že si minulost vysvětluje tím správným způsobem a že hlavně došla k tomu správnému překladu. Dva průchody hrou tak mohou mít poněkud odlišný charakter a mohou stejně tak vést i k rozdílným závěrům zmíněné protagonistky. Ochutnávku jedné takové hádanky můžete nicméně vyzkoušet již nyní, a to například na blogu platformy PlayStation.

Ta se navíc může ve světě pohybovat v nelineárním duchu a hra na to konto slibuje přinést okamžitě otevřený svět a s tím i přístupný příběh, do něhož bude možno naskočit ze zcela libovolného úhlu.

Zaujmout může hra za další svým unikátním vzezřením, o kterém již může více napovědět například přiložená ukázka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama