Rozšíření pro Prey nás vezme na měsíc?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro Prey nás vezme na měsíc?

Rozšíření pro Prey nás vezme na měsíc?

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 3. 2018 10:26 5
Reklama

Od vydání Prey uplynulo již třičtvrtě roku a za tu dobu jsme se nedočkali žádného rozšíření ani zmínky o případném pokračování. To by se ale mohlo již brzy změnit, oficiální účty hry na sociálních sítích totiž naznačují, že se v jejím univerzu něco děje.

Na Twitteru se nově objevil krátký gif se záběrem Měsíce a popiskem “Skutečně víme, co je tam venku?”. Na fórech Redditu se okamžitě začala řešit pravděpodobnost DLC, které nás vezme na Měsíc. Navíc se ale na Twitteru zjevil zbrusu nový účet @KasmaCorp, který prozatím sdílel jediný obrázek - nákres toho, jak lze pitvat Mimica.

Kasma Corporation figuruje v mytologii Prey jako konkureční společnost TranStaru, která se v minulosti dopustila průmyslové špionáže, aby Transtar nahradila na pozici špičky v oboru. Účet KasmaCorp navíc sleduje několik členů týmu Arkane Studios a zmíněný jediný dosavadní tweet byl mimo jiné sdílen Stevem Powersem, který ve firmě pracuje na pozici level designera.

Celá situace nabrala ještě větší grády ve chvíli, kdy se na Redditu objevil obrázek měsíční základny, na nějž uživatel slenderfox, zaměstnanec Bethesdy, reagoval slovy “To je opravdu pozoruhodný cit pro detail”. Na to reagoval i již zmiňovaný KasmaCorp zprávou v binárním kódu, kterou krátce poté jeden z uživatelů přeložil jako “Měsíc je drsnou milenkou”.

Vypadá to, že nějaké oficiální oznámení je na spadnutí. Zda půjde skutečně jen o příběhové DLC, nebo jestli se i Prey vydá cestou Dishonored a poskytne samostatné rozšíření ve stylu Death of the Outsider, to je zatím ve hvězdách. Věříme ale, že k představení dojde dříve než na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama