Srovnejte staré záběry z Detroitu s novými
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srovnejte staré záběry z Detroitu s novými

Srovnejte staré záběry z Detroitu s novými

David Plecháček

David Plecháček

5. 3. 2018 16:44 29
Reklama

Před Detroitem nás čeká ještě několik velkých her, na které bychom měli prvotně obrátit svou pozornost. Na druhou stranu, Detroit tu měl být už dávno. Objevil se několikrát na E3, několikrát i na dalších prezentacích, a co se týče marketingových materiálů, asi nás nic moc nového nečeká, nebo uvidíme úplně vše. Je to ale také hodně materiálů k porovnávání.

Na YouTube se objevuje několik kanálů, které se rozborem a přímým srovnáním několika záběru zabývají. Jedním z nejčastěji citovaných autorů je cycu1, který si vzal jako poslední na starost právě letní očekávanou hru od studia Quantic Dream. Video srovnává nejznámější scény od roku 2016 s těmi, které jsme viděli třeba loni v Los Angeles nebo třeba i letos.

Ze záběrů je patrné, že dva roky stará verze vypadala v mnoha ohledech jinak. V několika ohledech lépe, v mnoha hůře. Jak moc markantní rozdíly jsou ale necháme na vašem zhodnocení.

Datum vydání bylo stanoveno na 25. května. Jistě vás potěší, že Sony si pro svou exkluzivitu chystá i českou lokalizaci. Možná, že právě to je poslední chmýří na vahách, které převáží její misky k rozhodnutí Detroit koupit. Pokud nad tím přemýšlíte, můžete využít nabídky Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama