22cans vydají The Trail i na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 22cans vydají The Trail i na Switchi

22cans vydají The Trail i na Switchi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 3. 2018 14:25 2
Reklama

Majitele Nintenda Switch by právě v těchto dnech mohl potěšit debut slavného designéra Petera Molyneuxe, který se svým týmem 22cans na tuto platformu zavítal s původně mobilním titulem The Trail: Frontier Challenge.

The Trail je přitom sice na první pohled titulem menším a nezávislým, nicméně dle prohlášení slavného vývojáře se jedná o tu dosud nejúspěšnější hru zmiňovaného týmu. Rozšíření portfolia platforem se tak jeví být zcela logickým krokem. A zrovna Nintendo Switch se v poslední době zdá být tím pravým zařízením pro tituly rozsahem menší a nezávislé.

V této hře jde každopádně o prozkoumávání neznámé krajiny a o rozšiřování lidského osídlení dosud neprozkoumaného světa. Na výběr přitom bude jeden z pěti profesionálů (dřevorubec, lovec, kuchař, krejčí a průzkumník) s tím, že k dispozici je rovněž také základní systém vývoje postav a s tím spojených RPG prvků. Hra navíc podporuje on-line multiplayer a její PC verze je k vyzkoušení například na Steamu.

Hra je k mání již nyní a vedle toho lze navrch potěšit oko i přiloženým trailerem, který toho již napoví více zejména o unikátní atmosféře hry a který může nalákat ke koupi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama