Březnové PlayStation 4 slevy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Březnové PlayStation 4 slevy

Březnové PlayStation 4 slevy

David Plecháček

David Plecháček

2. 3. 2018 12:50
Reklama

Majitelé konzolí PlayStation 4 pozor, v březnu můžete výrazně ušetřit a doplnit si sbírku PS4 her od Sony za mnohem méně peněz v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. V nabídce pro vás máme nejedno napínavé dobrodružství, vyšetřování a samozřejmě pořádné závody, aby se žádný majitel PS4 v březnu nenudil.

Sychravé počasí máte možnost přečkat ve společnosti sympatické Chloe Frazer v Uncharted: The Lost Legacy, který s českými titulky pořídíte za 499 Kč. Pokud jste nehráli Uncharted 4: A Thiefs End s poslední výpravou oblíbeného hledače pokladů Nathana Drakea, tak s českými titulky ho máme za 649 Kč. Pakliže jste nehráli žádný díl z této série, případně si chcete projít znovu trilogii, ale v mnohem lepší kvalitě a ve Full HD rozlišení při 60 snímcích za sekundu, sáhněte po Uncharted: The Nathan Drake Collection za 649 Kč. Všechny tři díly slavné série jsou s českými titulky.

Zapomenout byste neměli ani na netradiční vizi post-apokalyptické budoucnosti v Horizon: Zero Dawn. Aloy potřebuje vaši pomoc, aby se vypořádala s nevyzpytatelnou přírodou a nebezpečnými stroji. V březnu za pouhých 399 Kč.

Chtěli byste raději pořádné závody? Co takhle Gran Turismo Sport. Od svého vydání obdržela hra nejednu velkou aktualizaci, dočkala se rozšíření vozového parku i přidání toužebného singleplayeru. Standardní edice za 555 Kč, Steelbook edice za 899 Kč a sběratelská edice s modelem vozu Mercedes-AMG GTS (v exkluzivním laku) v měřítku 1:43 a dalšími dárečky za 1499 Kč.

Pro vlastníky PlayStation VR máme za necelé dvě stovky nebezpečnou výpravu do nepřátelského mimozemského prostředí ve Farpoint, kolekci pěti různorodých her v PlayStation VR Worlds nebo RIGS: Mechanized Combat League. Za 399 Kč potom závody DriveClub VR, střílečku Battlezone za 649 Kč či průzkum spletitého světa EVE Online v EVE: Valkyrie za 649 Kč.

Teď tu máme něco pro příznivce párty her. S PS4 a mobilním telefonem s iOS nebo Android si s přáteli užijete spoustu zábavy v česky nadabovaných titulech Hidden Agenda a Knowledge is Power za 222 Kč. V prvním jmenovaném vyšetřujete záhadné vraždy, zatímco v druhém na vás čeká vědomostní soutěž, u které se nejednou zasmějete.

To stále není vše. Koupit si můžete Knack 2 za 399 Kč, No Man's Sky za 649 Kč, The Journey Collectors edition za 199 Kč, Thats You! za 222 Kč nebo Singstar Celebration taktéž za 222 Kč.

Abyste si všechny hry užili na sto procent, mohli si zahrát multiplayer a získali další tituly zdarma - v březnu Bloodborne a Ratchet and Clank - tak si nezapomeňte pořídit PlayStation Plus členství na 12 měsíců. Ve slevě za něj zaplatíte 1199 Kč místo obvyklých 1599 Kč.

Navštivte obchody Xzone.cz a GameExpres.sk, abyste si prohlédli další březnové slevy pro majitele konzolí PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama