Zapojte se do diskuze v hPodu #628
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #628

Zapojte se do diskuze v hPodu #628

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 3. 2018 08:50 7
Reklama

Jestli jsme si v uplynulých týdnech občas trochu stěžovali na to, že her je zatím pomálu a kola našeho oblíbeného zábavního průmyslu se po předvánoční smršti teprve líně rozjíždějí, teď už ten problém nemáme. I tak jsme si ale samozřejmě udělali čas na pravidelný debatní kroužek jménem hPod.

Jedním z témat, které určitě musíme probrat, je Metal Gear Survive. Jarda se podělí o své niterné zážitky z hraní, zároveň ale probereme vtipný tajný vzkaz, který se ve hře objevil, a také kontroverzní mikrotransakční praktiky. Ve světle nedávno vydaného Kingdom Come: Deliverance také zavzpomínáme na starší tuzemské hry, které se nám zapsaly do paměti. A nebojte, budete to jen o Mafii a Flashpointu. No a mimo jiné se také otřeme o téma vylepšování her na silnější verze konzolí.

Svým dílkem do celkové mozaiky hPodu #628 můžete samozřejmě přispět i vy. Svoje dotazy nám můžete psát níže do diskuze, nebo je poslat na adresu podcast@hrej.cz. S ohledem na časový rozvrh ještě v tuhle chvíli přesně nevíme, kdy se bude podcast točit, takže s otázkami raději neotálejte. Jedinou jistotou je, že se uslyšíme jako vždy v pátek v osm večer!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama