Sledujte další ukázku WH: Vermintide 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte další ukázku WH: Vermintide 2

Sledujte další ukázku WH: Vermintide 2

David Plecháček

David Plecháček

1. 3. 2018 11:59 5
Reklama

Warhammer: Vermintide 2 vychází na PC už za pár dní. Přesně 8. března se podíváme na to, jak si studio Fatshark poradilo s vylepšením lehce nadprůměrného, byť snadno zapomenutelného End Times – Vermintide z roku 2015. Zatím vše nasvědčuje tomu, že Vermintide 2 bude lepší ve všech ohledech.

O druhém díle další warhammerovky slyšíme v posledních dnech poměrně často, a i nás zajímá, jestli půjde spíše o další přírůstek, který propluje světem bez něčeho zapamatovatelného, nebo jestli vykročí ze stínů průměrných Warhammerů a ukáže, že do něj mohou vznikat i další kvalitní hry, vyjma strategií od Creative Assembly. Vermintide 2 naváže na první díl. Opět se odehrává v období apokalypsy, časů zvaných End Times, v nichž Skaveni útočí v koalici s jednotkami Chaosu na Říši s cílem jednou provždy si jí podmanit.

Vaším cílem je samozřejmě vzdorovat, jak to jen půjde. Oproti prvnímu dílu ale Fatshark v trailerech prezentují, že se neomezí jen na dvě hlavní lokace Karak Azgaraz a Castle Drachenfels, ale že tentokrát nabídnou mnohem pestřejší plejádu míst, včetně podzemních skaveních měst nebo Helmgartu. Spolu s tím ale budete čelit ještě nebezpečnějším jednotkám.

Nezní to vůbec špatně, fanouškům Warhammeru obzvláště. Jestli se výsledek povedl uvidíme už za týden na PC. Pokud preferujete konzole, musíte bohužel čekat na chvíli, kdy studio oznámí konzolové verze a jejich datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama