Retro střílečka Ion Maiden vstoupila do EA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro střílečka Ion Maiden vstoupila do EA

Retro střílečka Ion Maiden vstoupila do EA

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

1. 3. 2018 09:30 4
Reklama

Ač to tak z poutacího obrázku i níže přiloženého videa může bez pochyb působit, nezabloudili jste nedopatřením do dvacet let staré retro novinkové rubriky. Pod oním "skoro" heavy metalovým názvem se opravdu skrývá nově chystaná střílečka inspirovaná nejzvučnějšími retro klasikami žánru jako je Duke Nukem 3D, Blood a Shadow Warrior.

A když už jsme u toho vyjmenovávání slavných jmen z devadesátek, tak rovnou připomeňme, že hru vyvíjejí na proslulém Build Enginu z roku 1995 vývojáři z Voidpoint (tým složený ze zkušených lidí podílejících se například na mapách k Duke Nukem 3D) a producentem samozřejmě nemůže být nikdo jiný než 3D Realms.

Z výše uvedeného je jasné, na jakou skupinu hráčů Ion Maiden cílí a rozhodně se tím nijak netají. Pokud jste i vy milovníky svižných devadesátkových stříleček s tisícovkami nepřátel a máte zrovna chuť na úplně čerstvou dávku krvavé akce, máme pro vás skvělou zprávu – Ion Maiden včera vstoupila na Steamu do Early Access. Za 19,99 Euro (respektive v současnosti s 10% slevou za 17,99 Euro) si můžete klidně hned vyzkoušet první úvodní kampaň ze hry, nazvanou Preview Campaign.

Plné verze bychom se pak měli dočkat za přibližně šest měsíců (3. kvartál 2018), přičemž hlavním příslibem má být právě kombinace klasické devadesátkové akční hratelnosti s moderními udělátky, jako je pokročilá fyzika a checkpointy. Tvůrci se také vychloubají skutečností, že jejich hra nebude procedurálně generovaná, ale pěkně ručně dělaná a očekávat tak máme spletité nelineární úrovně a také oblíbená skrytá místečka a tajné oblasti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama