Kompletní Don't Starve dorazí na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kompletní Don't Starve dorazí na konzole

Kompletní Don't Starve dorazí na konzole

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

1. 3. 2018 10:04
Reklama

Ty nejlepší věci bývají často ty nejnenápadnější, a tak je možná docela překvapivé, že malinká indie survival adventurka Don´t Starve zažívá nebývalý úspěch u hráčů napříč platformami. Důkazem budiž více než 7 milionů prodaných kopií jen na počítačích a výborně se hra prodávala také na konzolích.

Může za to nejen výrazná stylizace, která jako by z oka vypadla nějakému filmu od Tima Burtona, ale také velmi chytlavá odlehčená a přitom drsná hratelnost, procedurálně generovaný otevřený svět plný záhad, překvapení a vtípků a v neposlední řadě přístup autorů. Ti do hry neustále přidávají nový a často překvapivý obsah, a to i pět let po vydání.

Základní hra i multiplayerový přídavek Don´t Starve Together se sice již na konzole podívaly v minulosti, 20. dubna 2018 ale vyjde kompletní krabičková verze nazvaná Mega Pack. Ta bude obsahovat mimo základní hry a multiplayerového přídavku také dvojici doposud vydaných DLC nazvaných Reign of Giants a Shipwrecked.

Příjemnou zprávou rozhodně je, že na konzolích si, na rozdíl od hráčů na počítačích, můžete Don´t Starve Together zahrát i ve split screen variantě a tedy bez nutnosti hrát online.

Don´t Starve Mega Pack si můžete ve verzi jak pro Playstation 4, tak pro Xbox One předobjednat samozřejmě i na Xzone, a to za příjemných 749 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama