Do Gwentu přibyl nový herní režim Aréna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Gwentu přibyl nový herní režim Aréna

Do Gwentu přibyl nový herní režim Aréna

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

1. 3. 2018 13:39 1
Reklama

Zrcadelník Gaunter O´Dimm od pohledu působí jako seriózní obchodník a bodrý muž, a mohlo by se tak zdát, že podepsat mu veskrze výhodný kontrakt bude dobrý nápad. Geralt si ale s tímto neřádem v datadisku Srdce z kamene užil své (a bytelné tetování přes celý obličej byl ten nejmenší problém), takže je potřeba se mít před tímto záhadným mužem na pozoru.

Zvlášť, když nám slibuje věčnou slávu a snadné zbohatnutí díky účasti v Aréně. Takto nazvaný nový herní mód pro sběratelský karetní titul Gwent: The Witcher Card Game by vám mohl snadno způsobit při nejmenším prohloubení závislosti na této skvělé hře. Aréna mění docela podstatně pravidla hry a hráčům umožní stavět si balíček z náhodně vybraných karet a dostat se tak ven z komfortní zóny. To vše díky nutnosti používat karty mimo hráčem preferovanou frakci a osvědčené kombinace. Vyzkoušet si ovšem na druhou stranu takto můžete také karty, které vůbec nevlastníte.

Balíček 26 karet si hráč postupně sestavuje z náhodně vybraných čtveřic karet. Ty mohou být opravdu jakékoliv a neexistuje ani limit na množství kusů od jedné karty ani na jejich vzácnost. S takto sestaveným balíčkem se pak utkáte se soupeřem, který si svůj sestavil stejným způsobem. Hraje se na devět vítězství, nebo tři prohry, podle toho, která varianta nastane dříve.

Vstup do Arény není úplně zdarma a za účast na turnaji bude muset hráč zaplatit v herní měně, případně skutečnými penězi (150 Ore, respektive 1,99 dolaru). Vývojáři z CD Projekt Red nicméně všem hráčům přihlášeným do 7. března dávají k dispozici tři vstupenky zdarma do začátku.

Spolu s novým módem do hry přibylo také deset nových zlatých karet s všeobecně známými hrdiny a záporáky na obrázku, chybět tak nesmí Marigold, Yennefer, Triss, Vernon Roche nebo Imlerith a samozřejmě Geralt.

Gwent je ve fázi rozpracované veřejné betaverze k dispozici na PC zdarma skrze GOG. Zahrát si jej můžete také na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama