Bloodborne a Ratchet v nové nabídce PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodborne a Ratchet v nové nabídce PS Plus

Bloodborne a Ratchet v nové nabídce PS Plus

David Plecháček

David Plecháček

28. 2. 2018 16:43 16
Reklama

Máme rok od vydání Horzion Zero Dawn. Aloy si našla zatím cestu k sedmi a půl milionům zákazníků, také ale například do Monster Hunter: World. Jestli ale čekáte, že se Horizon objeví v nabídce březnové PS Plus, to máte bohužel smůlu. Nečekaně! Ale studio Guerrilla má stále na PS4 jednu hru, kterou polovina hráčů už asi rok vyhlíží (k radosti nebo naopak smutku ostatních) v nabídce. Tak co, bude Killzone? Ne, bude totiž líp. Bude výrazně líp!

Údajně měl být březen nejlepším měsícem posledních let. Brali jsme to s nadsázkou, brali jsme s nadhledem, ale nakonec se ukazuje, že Sony nemluvila do větru. Nabízí totiž hned dvě hry, které by samostatně utáhly jakýkoliv jiný měsíc – Bloodborne a remake Ratchet & Clank. Oba dva tituly není třeba zevrubně představovat, Bloodborne coby tuhé akční RPG z pera Hidetaky Mijazakiho pro trpělivé, Ratchet & Clank naopak coby hra pro každého od studia Insomniac Games.

Co dál? Pro PlayStation 4 jsou v nabídce ještě další tituly. Mighty No. 9, které je k dispozici i pro PlayStation 3, Claire: Extended Cut dostupné i na Vitě, stejně jako Bombing Busters. Na PS3 je kromě Mighty No. 9 také Legend of Kay Anniversary. No, doufejme, že si Sony nevystřílela všechny náboje i pro budoucí měsíce.

Pravdou ale je, že dobrá zpráva je vyvážena jedním negativním oznámením, alespoň pro hráče, kteří stále zaměstnávají i jiné platformy, než je PS4. Spolu s hrami se totiž objevila informace, že od března 2019 nebudou v nabídce PlayStation Plus zdarma hry pro PlayStation 3 ani pro kapesní PS Vita. Hry, které si hráči dosud aktivovali, zůstanou nicméně pochopitelně stále platné. Sony se tak dle svých slov soustředí pouze na benefity hráčů stávající platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama