Frantics pro PlayLink nabídnou češtinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frantics pro PlayLink nabídnou češtinu

Frantics pro PlayLink nabídnou češtinu

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 2. 2018 12:29
Reklama

Platforma PlayLink pro PlayStation 4 přinesla už několik her, které lze ovládat výhradně za pomoci mobilního telefonu. Detektivní Hidden Agenda od autorů Until Dawn si od Davida odnesla hodnocení 3/5, ještě o kousek lépe pak dopadl zábavný kvíz Knowledge is Power. Párty s kamarády si budete již brzy moci okořenit další hrou, která na PlayLink míří.

UŽ 7. března totiž vyjde titul Frantics, na němž pracuje dánské studio Napnok Games ve spolupráci s platformou Sony XDev. Půjde o party hru, kterou si můžete zahrát až se třemi dalšími kamarády a společně se zapojit do množství miniher, jimiž vás provede charizmatický a mazaný liščí moderátor.

Hra se bude pyšnit zajímavou modelínovou stylizací, cartoonově přehnaným (ale ne brutálním) násilím a kreativním způsobem ovládání skrz mobilní telefon. Dohromady nabídne 12 hratelných postaviček, které si můžete dále přizpůsobit k obrazu svému. Kromě 15 miniher se můžete zapojit i do obzvláště vypečených liščích výzev.

Dobrou zprávou pro lokální publikum je ale především to, že po vzoru zmíněné Hidden Agendy a Knowledge is Power půjde o další titul pro PlayLink, který přinese kompletní českou lokalizaci. Díky tomu si hru můžete užít s kýmkoli, kdo má mobilní telefon, i když nehraje hry pravidelně a neumí anglicky. Pokud se na hru chcete podívat ještě před pořízením, můžete ve čtvrtek 1. března od pěti hodin odpoledne navštívit Fratics Showcase, která se bude konat v rámci výstavy Game On v holešovické tržnici. Kromě vyzkoušení samotné hry si také můžete poslechnout několik příběhů z vývoje hry od Vladimíra Geršla, který ve vývoji figuroval jako producent.

Frantics pro PlayLink nabídnou češtinu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama