Nové detaily o třetím DLC pro AC: Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o třetím DLC pro AC: Origins

Nové detaily o třetím DLC pro AC: Origins

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 2. 2018 10:34 10
Reklama

Assassin’s Creed Origins se v minulém týdnu blýskl bezplatným výukovým DLC Discovery Tour, tím ale naše putování starověkým Egyptem ještě nekončí. Hra, která už v minulosti dostala jedno příběhové rozšíření s názvem Hidden Ones, se již brzy rozroste o další obsah.

Třetí velký balíček obsahu ponese název Curse of the Pharaohs a tentokrát vývojáři poněkud popustí uzdu své fantazii. Bayek se vydává hledat záhadný artefakt do Théb a místo aby mu v cestě stál zlotřilý prastarý řád, bude se muset popasovat s nemrtvou pohromou. Staří faraoni totiž vstávají z hrobů a na ulicích masakrují obyvatelstvo. A to samozřejmě náš hrdina bez bázně a hany nemůže nechat jen tak.

Problém je údajně spojen s vykradači hrobek, kteří narušili klidný spánek mrtvých vládců, vašim úkolem tedy bude najít sérii artefaktů a uložit nezbedné panovníky zpět do sarkofágů. S rozšířením se rozroste i mapa, samotné Théby jsou velkým městem, těšit se ale také můžete na chrámy v Luxoru a Karnaku a na celé Údolí králů. Navíc v rámci řešení problémů navštívíte i záhrobní světy každého z faraonů. V nich naleznete mýtické nepřátele, mezi něž patří například obří štíři.

S ohledem na větší obtížnost dojde na k navýšení maximální dosažitelné úrovně na level 55. Také si budete moci odemknout sedm nových schopností. Rozšíření vychází 13. března na PS4, Xbox One a PC. Majitelé season passu jej dostanou zdarma, ostatní si jej mohou pořídit za 20 dolarů, tedy v přepočtu kolem 400 korun. Hru si také můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama