Nintendo povoluje osobní hodnocení her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo povoluje osobní hodnocení her

Nintendo povoluje osobní hodnocení her

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 2. 2018 11:41
Reklama

Hráči na Nintendu Switch (a potažmo také na kapesním 3DS) dostávají nově do ruky možnost hodnotit tituly a psát na ně vlastní komentáře a hodnocení. Na dedikované stránce her se již nyní mohou objevit první reakce hráčů a jejich vlastní dojmy.

Stačí zavítat do takzvaného průzkumníka her, vybrat si kartu libovolného titulu a poté již lze psát či pročítat. Vlastní hodnocení lze pochopitelně psát pouze v případě titulů, které již vyšly a nutností je pochopitelně také přihlášení vlastním účtem Nintendo ID.

Servery Nintenda se následně ještě přesvědčí o tom, že daný účet ve hře nějaký čas již skutečně strávil (v současnosti nastaveno alespoň na dvě hodiny) a může následovat vlastní hodnocení. To se skládá ze systému jedné až pěti hvězdiček, které doplňuje vlastní titulek a text o minimální délce 50 znaků. Současně mohou hráči zvolit to, jakým typem hráče vlastně jsou – například fanoušek či casual.

Nintendo si vyhrazuje právo recenze a příspěvky moderovat, nikoli však modifikovat.

K okamžitému vydání příspěvku však ještě nedochází, neboť navrch si Nintendo ještě vyhrazuje právo recenze a příspěvky moderovat, nikoli však modifikovat. V tomto případě jde zjevně o ochranu nejen před případným nevhodným chováním v otázce jazyka jako takového, ale může jít například i o obranu před spoilery a podobnými nežádoucími přešlapy.

A pokud bude příspěvek v tomto ohledu v pořádku, tak by se měl objevit on-line, a to v rozmezí od tří až do sedmi pracovních dnů. Tyto příspěvky tedy zcela zjevně bude někdo manuálně procházet a pročítat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama