Zkuste o víkendu WH: Vermintide 2 v betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste o víkendu WH: Vermintide 2 v betě

Zkuste o víkendu WH: Vermintide 2 v betě

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

23. 2. 2018 09:00 2
Reklama

Druhý díl first person multiplayerově kooperativní hry nejsnadněji popsatelné jako Left 4 Dead ze světa Warhammeru v plné verzi vychází na počítačích 8. března. Už v průběhu nadcházejícího víkendu si ale mohou fanoušci hru vyzkoušet v uzavřené betě na Steamu.

Ti, kteří se do bety přihlásili či si hru předobjenali by už měli touto dobou do emailu obdržet přístupový klíč. Martin Wahlund, CEO vývojářů z Fathshark, nicméně prohlásil, že zájem o beta klíče předčil jejich očekávání a že dostávají spoustu emailů od hráčů, kteří své klíče doposud nedostali.

Jestliže jste se přihlásit nestihli nebo zapomněli, stále můžete pokusit své štěstí na oficiálních stránkách. Přihlašování stále běží, i když je nejisté, zda opozdilci nějaké klíče dostanou. Jinak máte možnost si hru stále předobjednat (na Steamu v současné době s 10% slevou za 25,19 Euro), speciálně pro předobjednávající se totiž ještě jedna beta chystá od 28. února. Na stejné stránce se mimochodem můžete přihlásit do betaverzí pro PlayStation 4 a Xbox One. Data, kdy hra na konzolích vyjde ani kdy proběhne betaverze, však známa zatím nejsou.

Uzavřená betaverze hry Warhammer: Vermintide 2 na PC probíhá od dneška, 23. února, do pondělí 26.února 10:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama