Na Xbox dorazil patch 1.2 pro Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Xbox dorazil patch 1.2 pro Kingdom Come

Na Xbox dorazil patch 1.2 pro Kingdom Come

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 2. 2018 11:22 60
Reklama

Kingdom Come: Deliverance je obsahově vynikající hrou, kterou ale trápí řada technických problémů. O těch na konzolích si můžete přečíst v naší recenzi verze pro Xbox One. Na této platformě byla hra až dosud dostupná pouze ve verzi 1.1, tedy s updatem, který byl dostupný ještě před zahájením prodejů. Dnes konečně i na Xbox dorazil update 1.2.

Ten je na ostatních platformách k dispozici už několik dní, na Steamu dokonce již v první den uvedení na trh. Update má zhruba 9,5 GB a řeší hned několik palčivých problémů. Podle patch notes došlo k úpravě plížení a mechanismů tichých zabití, zašpinění NPC postav je nyní plynulejším procesem (ať už to znamená cokoli), došlo k opravení několika bugů v úkolech a také k optimalizaci celé hry.

Nutno podotknout, že po aplikaci patche a krátké procházce po Ratajích a okolí je zřejmé, že ani na Xboxu One X stále není vyřešen problém s extrémním doskakováním objektů a textur. Subjektivně se mi naopak zdálo, že například načítání detailů krajiny v okolí Ratají je nyní ještě horší a scéna se při pomalé chůzi doslova skládá a znovu rozkládá před očima. Doufejme, že se tento problém podaří odstranit v některém z budoucích updatů.

Warhorse již předestřeli svůj plán na obsah většího updatu 1.3, který by měl přinést změny v obtížnosti páčení zámků, kapsářství a také v pojetí ukládacího systému. Ještě předtím ale projde konzolovou certifikací update 1.2.5, který mimo jiné opravuje chyby v úkolech s panem Ptáčkem a Zrzkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama