EA Play letos nabídne nový Battlefield
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Play letos nabídne nový Battlefield

EA Play letos nabídne nový Battlefield

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 2. 2018 09:26 3
Reklama

I letos a v pořadí již potřetí se vydavatel EA vydá v rámci E3 vlastní cestou a do Los Angeles přijde s oddělenou akcí, která na oko nebude s touto významnou herní výstavou souviset. Událost jménem EA Play 2018 se bude odehrávat ještě v předstihu před zmiňovanou herní výstavou.

A na tu slibuje vydavatel přivézt mimo jiné také hratelnou ukázkou letošního Battlefieldu. O tom přitom v tuto chvíli zatím nic konkrétního netušíme a nevíme tedy ani o tom, kdy konkrétně se hry dočkáme a v jaké éře by se asi tak mohly ty letošní bitvy odehrávat. K oznámení však dojde zcela jistě ještě před touto akcí. Kupříkladu v případě aktuálního Battlefieldu 1 došlo k oznámení počátkem května.

Letošní výstava EA Play se každopádně bude odehrávat v Hollywood Palladium, a to od soboty 9. června do pondělí 11. června. Na to pak již naváže samotná E3, jež bude následně probíhat od 12. do 14. června.

Vedle Battlefieldu se každopádně dočkáme ještě prezentace další vlny sportovních her a chybět by neměl ani ambiciózní projekt týmu BioWare – akční futuristické RPG jménem Anthem.

Nalákat vás už ale může například oficiální příspěvek na webu, který je tradičně dostupný i v češtině a který mimo jiné sděluje také konkrétní časy v našem středoevropském formátu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama