Detektiv Pikachu se připomíná trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detektiv Pikachu se připomíná trailerem

Detektiv Pikachu se připomíná trailerem

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 2. 2018 14:07 1
Reklama

Ačkoli v současné době vyhlížíme spíše novinky na Switch, Nintendo drží své slovo a nezapomíná ani na starší handheld 3DS. Majitelé této konzole se mohou těšit na brzké vydání titulu Detective Pikachu, který se dnes znovu připomíná novým trailerem.

Hra vychází přesně za měsíc, tedy 23. března a v roli slavné postavičky budeme řešit záhadné chování Pokémonů v Ryme City. V tomto městě spolu až dosud lidé a Pokémoni žili v míru a harmonii, nyní ale jako by příšerky z nějakého důvodu zdivočely. Původně banální případ hledání otce kamaráda Tima se tedy časem rozroste do mnohem závažnějších rozměrů. Navíc je do celé situace zjevně nějak namočen i Mewtwo.

V rámci hraní narazíte na celou řadu zajímavých postav, prim ale má hrát samotný Pikachu. V roli detektiva si totiž netradičně osvojí drsnější chování a suchý humor. Hra sama bude výrazně odlišná od jiných titulů ze série Pokémon a nabídne nový pohled na populární kapesní monstra.

Spolu se hrou bude k dispozici i nová amiibo postavička detektiva Pikachu, která navíc bude o poznání větší než běžná amiiba. Ve hře vám může s předstihem odemknout bonusový obsah a také poskytnout rady k vyšetřování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama