Další mapa pro PUBG bude do června
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další mapa pro PUBG bude do června

Další mapa pro PUBG bude do června

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 2. 2018 15:29 7
Reklama

Tým Bluehole stojící za vývojem úspěšné on-line akce Playerunknown’s Battlegrounds oznamuje, že již brzy odhalí další konkrétní plány s touto jmenovanou multiplayerovkou a snad tak i zabrání nedávno oznámenému vůbec prvnímu odlivu hráčů.

Kompletní takzvaná roadmapa tedy teprve dorazí, nicméně již nyní tvůrci avizují, že pravděpodobně ten největší možný přídavek, tedy zcela nová mapa, dorazí do hry už do června tohoto roku. Stejně tak se další možné úpravy již brzy budou moci dotknout například matchmakingu, který bude pozorněji sledovat odezvu (ping) hráčů.

V současnosti se prý nicméně největší možná pozornost týmu ubírá směrem k podvodníkům a obecně k cheaterům. Tento neduh má zkrátka momentálně největší možnou prioritu. Tyto snahy zaměstnávají velkou část pracovního potenciálu celého týmu a jsou tedy i důvodem nejen pozdržení plánů ostatních, ale dost možná i nečekané celkové mlčenlivosti týkající se vůbec podoby jakýchkoli dalších plánů.

Alespoň tak o tom vypovídá příspěvek na Steam stránce hry, který se v tomto případě věnuje zejména informacím o další objemnější aktualizaci pro PC edici hry. Další zprávy týkající se zejména oněch nadcházejících plánů by však již měly být odhaleny v průběhu příštího měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama